Επικοινωνία

Οι σελίδες αυτές έχουν γραφτεί από τον Καπελώνη Κωνσταντίνο πτυχιούχο της Επιστήμης Υπολογιστών. Αυτό έγινε γιατί βαρεθηκε να ακούει από διάφορους "χρήστες" του διαδικτύου διάφορες μπαρούφες και ανακρίβειες. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου σήμερα πάσχουν από ημιμάθεια ή νομίζουν ότι επειδή αγόρασαν υπολογιστή έγιναν ειδικοί μέσα σε μία μέρα. Δυστυχώς ακόμα και οι αυτοί που θέλουν πραγματικά να ενημερωθούν πηγαίνουν συνήθως σε λάθος πηγές όπως τα καταναλωτικά περιοδικά πληροφορικής ή και τις εταιρίες που απλά θέλουν να πουλήσουν τα προιόντα τους.

Αν είστε ένας μέσος χρήστης του διαδικτύου (μη ειδικός δηλαδή) και πιστεύετε ότι αυτές οι σελίδες δεν είναι καλά γραμμένες τότε στείλτε ένα mail. Οτιδήποτε δεν σας είναι κατανοητό ή πιστεύετε οτι χρήζει βελτίωσης μας ενδιαφέρει. Αυτές οι σελίδες είναι γραμμένες ακριβώς για έσας όποτε η παρατηρήσεις σας θα βοηθήσουν και όλους τους υπόλοιπους. Αν δεν καταλαβαίνετε κατι σε αυτές τις σελίδες, τότε δεν φταίτε σιγουρα εσείς αλλά αυτός που τις έγραψε. Σε καμία περίπτωση μη διστάσετε να στείλετε mail θεωρώντας ότι ώς μη ειδικός δεν έχετε γνώμη.

Αν είστε όμως ειδικός του χώρου και διαβάζετε αυτές τις σελίδες τότε μπορείτε να στείλετε και εσείς mail αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι λάθος γραμμενο έδω. Αν οποιαδήποτε πληροφορία δεν ισχύει υπεύθυνος είναι αυτός που τις έγραψε και μόνο αυτός. Κάθε εμπεριστατωμένη γνώμη θα ληφθεί υπόψιν.

Σημείωση:
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφαιρέσετε όλους τους κεφαλαίους χαρακτήρες από την παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Περιεχόμενα ιστοσελίδας


Καπελώνης Κωστής 2005